Welke sieraden draag je bij een bruidsjurk?

Ben je van plan te trouwen deze zomer? Victoria geeft je enkele tips!

1) Wat je zeker moet onthouden is dat je trouwjurk het centrum van de aandacht moet blijven. Worden je juwelen trendy, of meer traditioneel, ze moeten eerst en vooral altijd bij je trouwjurk passen! Veel dames gaan voor subtiele sieraden; dit hangt echter af van de keuze van je bruidsjurk. Heb je een eenvoudige trouwjurk, dan zullen opvallende sieraden enorm mooi zijn!

2) Keuze van de oorbellen: de beste manier om oorbellen te kiezen is om ze uit te proberen met je jurk.
De beste vormgegeven oorbel zal afhangen van je kapsel, van je ketting, en zeker van de hals van je trouwjurk.
Als je geen ketting draagt kun je meer opvallende oorbellen dragen.

3) Keuze van de ketting: Veel dames dragen geen ketting. Maar grote kettingen zijn prachtig bij een strapless trouwjurk. Ga dan voor een ketting ingelegd met steentjes, en zorg ervoor dat je bijpassende oorbellen kiest.

4) We hebben het al gezegd: stacking (verschillende armbanden boven elkaar dragen) is tegenwoordig heel trendy. Natuurlijk kan je ook voor één subtiel of juist opvallend exemplaar gaan. Ga je voor een traditionele look, dan zijn armbanden met parels een mooie aanvulling op je outfit.Krijg je een geelgouden trouwring aangeschoven? Draag dan bij voorkeur om die arm geen zilverkleurige armband. Pas op dat er geen scherpe delen aan je armband zitten, waarmee je de stof van je trouwjurk kan beschadigen.Draag het liefste aan één kant armbanden. De stijl van een armband kan, maar hoeft niet exact te matchen met je ring, oorbellen of ketting.

Ga zeker onze catalogus en de Lookbooks bekijken voor meer inspiratie!

Een commentaar aan het artikel toevoegen

Start typing and press Enter to search